fietsenstallingToegangswegen

Leerlingen die te voet naar school komen, gebruiken de ingang via de groene schuifpoort of de ingang via de tuin (J. Hostelaan).

Fietsers gebruiken altijd de ingang via de tuin. Ze plaatsen hun fiets in de overdekte fietsenstalling.

Bromfietsers gebruiken de ingang via de groene poort op het Hulstplein. Ze stappen aan de schoolpoort af en parkeren hun bromfiets in de overdekte stalling meteen links van de ingang.

 

Openbaar vervoer

Tielt is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle actuele informatie i.v.m. verbindingen, stopplaatsen, uurregelingen ... is te vinden op de website van De Lijn (www.delijn.be) of op te vragen bij de passende afdeling van De Lijn: De Lijn West-Vlaanderen, Nieuwpoortsesteenweg 110, 8400 Oostende (059 56 52 11, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en De Lijn Oost-Vlaanderen, Brusselsesteenweg 361, 9050 Gentbrugge (09 210 93 11, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor treinverbindingen verwijzen we naar de website van de NMBS (http://www.b-rail.be/N/) of naar het station van Tielt (051 40 02 57 of 050 30 48 23).

Infobrochure Buzzy Pazz