schoolwijzerJe hebt grote interesse voor theoretische lesvakken, je studeert graag en je bent bereid tot dagelijkse inzet? In dat geval kan het algemeen secundair onderwijs (aso) voor jou het juiste spoor zijn en ben je bij De Bron aan het goede adres!

Of je nu talent hebt voor taal, economie, wetenschappen of wiskunde, we dagen je uit volgens je kunnen en begeleiden jou gaandeweg bij je keuzes.

Onze school biedt kwaliteitsvol onderwijs, met de blik op eigentijdse tendensen en met een culturele focus. Je krijgt de kans om mensen te ontmoeten in een Europees kader.

De Bron is een aangename en zorgvriendelijke school. Je volgt les in een ruime en verzorgde infrastructuur. Hoe groot ook, je eigen klaslokaal, de aparte speelplaats en de efficiënte organisatie van het schoolgebeuren bieden je het nodige houvast. De indrukwekkende tuin geeft je een vrij gevoel. Je leert en leeft hier samen met je leeftijdsgenoten.

Straks staan we samen aan de bron. De kapitein en de bemanning wensen je alvast een boeiende ontdekkingsreis en een veilige vaart toe.

Een kleine bron kan een grote stroom worden. Over die stroom slaan we gegarandeerd een stevige brug naar je toekomst. We heten je alvast welkom!

De Bron is een grote school. Dat maakt het heel interessant! Zo leer je veel nieuwe mensen kennen en vele vrienden maken. Er hangt een supertoffe sfeer!