Aandacht: veiligheidsupdate 15:05

De actie in de stationsbuurt is afgelopen, betrokkene is opgepakt en de straten worden binnenkort vrijgegeven. Tegen het einde van de lesdag zal alles genormaliseerd zijn.

Soep op Dag van de Leraar

Op de internationale dag van de leraar (op dinsdag 5 oktober) verwenden we ons lerarenteam graag op heerlijke soep! We zijn hen dankbaar voor hun dagelijkse inzet voor onze leerlingen!

Eerstes bespreken eerste puntenkaart

Kort na de uitreiking van de eerste maandelijkse puntenkaart op vrijdag 1 oktober kregen onze eerstejaarsleerlingen bezoek van hun peter of meter uit het zesde jaar. Onze 'ervaringsdeskundigen' stonden onze eerstes bij met wat raad en daad, en gaven hen een verdiend schouderklopje!

Posterbeurs groot succes

Onze posterbeurs op donderdag 7 en vrijdag 8 oktober was een succes. We kunnen dankzij de verkoop liefst 1482,47 euro schenken aan Poverello. Heel veel dank aan de vele leerlingen en leraren die een bezoekje brachten en een aankoop deden! Meer foto's op onze Facebook- en Instagrampagina.

Wakeboarden en waterskiën

Het schitterende nazomerweer van woensdag 22 september maakte van de vrijblijvende naschoolse sportactiviteit 'Wakeboarden en waterskiën' voor vijfdes en zesdes in Oudenaarde een groot succes! Meer foto's vind je op onze Facebook- en Instagrampagina!